Conferència: Proposta de localització d’un amfiteatre romà a Barcelona

amfiteatre render3 de maig de 2012. 19 h.
Biblioteca Pública Arús, Pg. Sant Joan 26.
Entrada lliure
Jordina Sales Carbonell

Doctora en Arqueologia i Història Antiga per la Universitat de Barcelona amb la tesi Edilicia cristiana hispana de la Antigüedad Tardía: la Tarraconensis (2011). La seva trajectòria professional inclou nombroses direccions d’excavacions arqueològiques arreu de Catalunya i la realització de diversos projectes dins l’àmbit de la història i l’arqueologia (exposicions, organització de congressos, mapes de patrimoni, estudis de monuments, etc.). Així mateix, disposa d’una àmplia experiència en la gestió del patrimoni cultural.

És membre del Grup de Recerques en Antiguitat Tardana de la Universitat de Barcelona, en el marc del qual ha desenvolupat la seva recerca sobre arqueologia i història del cristianisme antic durant els últims anys. La seva producció bibliogràfica, entre monografies, capítols de llibres, articles, textos de ponències i comunicacions, i entrades enciclopèdiques, supera la vuitantena de referències. Actualment realitza la seva recerca postdoctoral a l’Institutum Patristicum Augustinianum de la Universitat Pontifícia Lateranense de Roma, amb un projecte que té com a objectiu central la identificació i estudi de l’edilícia cristiana tardoantiga a Hispania.

Posted in Conferències and tagged , .